Служба автодоріг Рівненщини просила мільярд гривень на дороги. Скільки дали?

І чому цього мало

Микола Козачок. Тут і далі фото Радіо Трек.

На ремонти доріг міжнародного, національного та регіонального значень Рівненщині треба 1 мільярд гривень. Таку суму назвали в Службі автодоріг області.

В Укравтодорі погодили виділення нашій області 566 млн гривень.

 

З них 196 млн – на експлуатацію доріг, а 370 млн – на капітальні та поточні ремонти.

З останньої суми 200 млн передбачили на будівництво північної об’їзної навколо Рівного, і лише 170 млн – на ремонт доріг.

Микола Козачок

Тож шляховики готові за 70 млн грн ремонтувати в Рівному дорогу від зоопарку до житинського кільця. Понад 20 млн грн виділяють на цілий комплекс робіт в Дубні, каже заступник начальника Служби автодоріг області Микола Козачок:

- Друга ділянка дороги - траса міжнародного значення Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, що пролягає через Дубно. Туди виділи 20 млн грн, а саме на ремонти тих ділянок, де часто стаються аварії. Там буде ще співфінансування: міська рада виділить кошти. Ще 400 тисяч грн виділять на встановлення світлофора у Дубні (біля школи в районі цукрового заводу). Далі 15 млн грн виділять на ремонт мосту у Ремчицях Сарненського району.

Також цього року 50 млн гривень (із 170 млн) виділять на капітальний ремонт дороги Устилуг-Луцьк-Рівне, ділянки від азотівського кільця до Карпилівки, яку робить білоруська компанія.

У Службі автодоріг в Рівненській області нарікають на недофінансування. Адже у 2019 році не буде так званого «митного експерименту». А це - суттєвий дохід, кажуть у Службі автодоріг області.

Тож розраховувати нині шляховики можуть лише на кошти з державного та обласного бюджетів. До слова, в обласної ради Служба автодоріг попросила на цей рік 70 млн гривень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень