Бригади Рівненського облавтодору ями латають «в цілях безпеки» (ФОТО)

При цьому жодних вимог не порушують, а латки – поміняють при першій же нагоді

Фото Дмитра Леонтіюка

Аварійні ділянки доріг на Рівненщині латають навіть взимку, щоправда, за сприятливої погоди і якісною асфальтобетонною сумішшю. Про це заявляють у Рівненському облавтодорі. Тут кажуть, що це тимчасово і вже у теплу пору року обіцяють вкласти асфальт.

Фото Дмитра Леонтіюка

Помічник директора автодору Дмитро Леонтіюк зауважив таке:

- Це аварійний ямковий ремонт, який проводять за сприятливої погоди. А це – відсутність опадів та температура до 15 градусів морозу. Ями від 4 см і глибше латаються або холодною, або гарячою асфальтобетонною сумішшю. Слід зазначити, що саме гаряча суміш виготовляється безпосередньо на місці проведення такого аварійного ямкового ремонту. З настанням нормального періоду утримання доріг (тобто з настанням тепла – авт.) ці латки будуть колегіально обстежувати. Тобто на місця виїжджатимуть фахівці облавтодору та представники Служби автодоріг Рівненської області. Останні нам замовляють роботи, за які потім розраховуються, якщо, звичайно, приймають те, що зробили наші бригади. Ну, а вже після таких інспекцій вирішуємо, де треба тимчасові латки замінити на нормальні – експлуатаційні.

Ще напередодні шляховики активно працювали на кількох дорогах, в тому числі й на автодорозі Київ-Чоп. За словами Дмитра Леонтіюка, задля ремонту рух міжнародною трасою не обмежували.

Фото Дмитра Леонтіюка

Самі бригади облавтодору під час робіт вимушені дбати про власну безпеку, закриваючись спеціальними щитами. Також за кілька метрів перед ділянкою, яку ремонтують, встановлюють відповідні дорожні знаки.

Фото Дмитра Леонтіюка

Дмитро Леонтіюк пообіцяв найближчим часом назвати суму, яку заплатила Служба автодоріг області фахівцям облавтодору за ямкові ремонти у 2018-му році.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень