Коли завершать ремонт вулиці Шухевича у Рівному

Адже доробити його не встигли

Через це на засіданні бюджетної комісії міськради начальник міського управління житлово-комунального господарства Ярослав Сахнюк просив зменшити цьогорічні видатки на цю вулицю на 500 тисяч гривень і спрямувати кошти на інші потреби. Пояснював, що ця сума була запланована

на озеленення вулиці, в тому числі на посів на ній трави, який цього року не можуть зробити.

Це викликало жарти депутатів. Мовляв, зробити це можна, але який буде результат? Їх зупинив заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук:

Всьому, звичайно, є межа: сміху і всьому. Скажіть-но, будь ласка, коли буде вулиця Шухевича повністю зроблена, озеленена, причесана, помита і так далі?

На це Ярослав Сахнюк відповів, що завершать роботи на вулиці Шухевича у травні 2019 року і на це потрібно буде з бюджету витратити 500 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень