5 типів чоловіків, з якими не можна створювати сім’ю

Аби не зіпсувати собі життя

Всі дівчата мріють зустріти кохану людину і створити з нею міцну сім’ю.

Але є чоловіки, які непристосовані до подружнього життя.

Яким чоловікам потрібно відповідати категоричним «НІ» на пропозицію руки і серця? А може й відразу не розглядати їх як хлопця?

Тим, хто страждає на психічні захворювання

Не завжди вдається розпізнати людину, наприклад, з шизофренією. Але якщо вас насторожує психічна поведінка майбутнього обранця, краще з ним не створювати сім’ю. По-перше, тому що такі люди непередбачувані в побуті. По-друге, тому що багато які психічні хвороби передаються спадково. 

З залежностями
Не тіште себе ілюзіями, що ви зможете врятувати коханого від залежності. Такі люди змінюються дуже рідко — практично ніколи. Ви не можете нести відповідальність за долю іншого, тільки за себе. Тому краще пошукайте більш гідного кандидата на вашу руку і серце.
Схильним до агресії

Різкі напади люті з самих дріб’язкових приводів повинні вас насторожити. Не виправдовуйте агресивну поведінку вашого обранця нервової роботою, сваркою з мамою, втомою. Іноді людина може розлютитися, але, якщо це відбувається з регулярністю — це привід замислитися над адекватністю партнера. Бо зараз він вам і половини своїх недоліків не показує. А що буде в шлюбі? Часто такі хлопці схильні ще до рукоприкладства. 

Погані хлопці і маргінали

Він приїжджає до вас на побачення на байку в шкіряних штанях. Йому начхати на цінності і заборони. Або він — гот, який гуляє ночами на цвинтарі. Погані хлопці викликають шалений інтерес і прилив адреналіну. Але для сімейного життя вони годяться тільки в тому випадку, якщо це їх образ, а не стиль життя. Одна справа, коли хлопець розсікає на байку після важкого робочого дня в IT-компанії, а зовсім інше, коли в 30 років байк йому заправляє мама, а він “шукає себе”, лежачи на дивані.

Одружені чоловіки

За законом створити сім’ю з одруженим чоловіком не можна. За фактом, одружені чоловіки запудрюють мізки, обіцяючи піти з сім’ї. Якщо протягом року він не пішов від дружини, він не піде від неї — його влаштовує життя на два фронти. Хочете бути запасним варіантом?

Джерело: ukr.media

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень