5 грудня - Міжнародний день волонтера

Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк привітали українських волонтерів


[media=50679]

Про це повідомляє прес-служби Глави держави та Кабінету міністрів.

"Щорічно 5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди висловлюю щиру подяку всім тим, хто віддає себе благородній, самовідданій і безкорисливій справі й допомагає людям. Адже бути волонтером - це покликання душі", - зазначив Порошенко, додавши, що Революція Гідності та боротьба проти російської агресії надали нового значення слову "волонтер".



"Завдяки небайдужості наших співгромадян, їх зусиллям бійці на передовій, поранені в госпіталях, тимчасово переміщені особи і діти, які втратили батьків, отримали всебічну підтримку і допомогу. Маємо унікальний приклад дійсно всенародного волонтерського руху, яким ми пишаємося і з гордістю демонструємо як свідчення єдності України і зрілості громадянського суспільства ", - наголосив президент.

В свою чергу Яценюк зазначив, що Міжнародний день волонтера, ініційований Генеральною асамблеєю ООН 30 років тому, став особливим для України.

[media=50678]

"Молоді й літні, підприємці та робітники, слобожани і галичани, люди різних переконань зрозуміли, що доля їхньої країни і майбутнє їхніх дітей залежить від них. Волонтери - це ті, хто перші. Хто там, де найважче. Безпрецедентний в українській, і не тільки українській, історії добровольчий рух змінює обличчя нашої країни, засвідчує всьому світу і нам самим зрілість та відповідальність українського суспільства ", - зауважив прем'єр.

Прем'єр побажав українським волонтерам сил, натхнення та ентузіазму, і наповнюватися задумом про процвітаючу, справедливу  й сильну Україну.

Нагадаємо, що Порошенко вибачився за скандальну репліку про волонтерів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень