Рівнянин зустрівся з Президентом

Керівник рівненського Центру допомоги учасникам АТО обговорив із Петром Порошенком реабілітацію військових

Валентин Пахолюк взяв участь у робочій нараді з Президентом України, а також волонтерами з усієї України, які координують роботу таких Центрів у регіонах. Як відзначив під час зустрічи Президент, волонтерські організації мають проблеми по всій країні, тож їх необзхідно вирішувати спільними зусилями. 

За його ж словами, нині настав час розширювати коло діяльності та відповідальності Волонтерського десанту - починаючи від постачання озброєння, і завершуючи соціальною, психологічною реабілітацією військовослужбовців, які повертаються додому.

Під час наради представники областей ділилися досвідом роботи з надання підтримки у своїх регіонах. Також вони звернули увагу Президента на низку питань, зокрема щодо навчання, перекваліфікації та працевлаштування демобілізованих і членів їх сімей, реабілітації військових і забезпечення їх безкоштовними ліками, звільнення полонених і заручників.

Керівник Центру допомоги учасникам АТО на Рівненщині Валентин Пахолюк відзначив актуальність подібних зустрічей і відзначив, що Президент націлив усіх на плідну роботу. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень