Рівнянин зустрівся з Президентом

Керівник рівненського Центру допомоги учасникам АТО обговорив із Петром Порошенком реабілітацію військових

Валентин Пахолюк взяв участь у робочій нараді з Президентом України, а також волонтерами з усієї України, які координують роботу таких Центрів у регіонах. Як відзначив під час зустрічи Президент, волонтерські організації мають проблеми по всій країні, тож їх необзхідно вирішувати спільними зусилями. 

За його ж словами, нині настав час розширювати коло діяльності та відповідальності Волонтерського десанту - починаючи від постачання озброєння, і завершуючи соціальною, психологічною реабілітацією військовослужбовців, які повертаються додому.

Під час наради представники областей ділилися досвідом роботи з надання підтримки у своїх регіонах. Також вони звернули увагу Президента на низку питань, зокрема щодо навчання, перекваліфікації та працевлаштування демобілізованих і членів їх сімей, реабілітації військових і забезпечення їх безкоштовними ліками, звільнення полонених і заручників.

Керівник Центру допомоги учасникам АТО на Рівненщині Валентин Пахолюк відзначив актуальність подібних зустрічей і відзначив, що Президент націлив усіх на плідну роботу. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень