50 тисяч за «розкарячений» будинок: за що і кого карає міський голова

Володимир Хомко скаржиться, що не може допроситися завершити благоустрій біля новобуду

Недобросовісних забудовників міський голова вирішив карати гривнею.

Так про будівництво на Богоявленській поблизу супермаркету «Фреш» висловився Володимир Хомко. Земля, на якій зведено три будинки, в оренді управління капітального будівництва, а у забудовника – в суборенді, вже понад 10 років.

УКБ звернулося з проханням анулювати договір оренди. Але депутат це не підтримали. Чому – пояснює Володимир Хомко:

- Якщо цей чоловік здасть будинок (ми знаємо, про кого йдеться – «Авантібуд»), то йому вже буде «до лампочки» УКБ (тобто, плата за суборенду управлінню капітального будівництва, - ред.). Тоді нам треба терміново від тієї землі відмовлятися (скасовувати договір оренди УКБ, - ред.). Ну, поки він за неї платить оренду – то хай платить, бо він не завершив благоустрій. Біля «Фрешу» останній будинок. Там бордюри не виставлені. Тим більше, я тричі посилав до нього уже свого заступника Віталія Германа. Ви ж бачите, як ми наводимо порядок в тому районі – парк робимо і так далі. Мені важливо це. І я три місяці не можу добитися, щоб він тих чотири бордюри виставив. Ну то…поки хай платить. Не виставив – 50 тисяч заплатить за цей місяць. А може ще й за на ступний 50. Все доробили, а оцей от будинок стоїть там розкарячений.

Договір оренди цієї земельної ділянки дійсний до 2018 року.

За словами міського голови, у Рівному досить багато земель в оренді управління капітального будівництва, на яких інвестори будують різні об’єкти.

Аби напрацювати у таких питаннях спільну позицію, Володимир Хомко доручив провести депутатський день під головуванням очільника земельної комісії Людмили Туровської.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень