На Басовому Куті будують оздоровчий комплекс

Одразу на березі

На березі Басівкутського озера будують спортивно-оздоровчий комплекс. Нагадаємо, депутат міської ради Володимир Кудрін звернувся  у Державну архітектурно-будівельну інспекцію з проханням з’ясувати, чи законне це будівництво і власне, що саме зводять на самому березі озера. Як розповів нам сьогодні начальник інспекції Ігор Мічуда, його підлеглі ще не виїжджали на об’єкт, втім, на паркані будівництва є паспорт об’єкту, а значить і підстави проводити будівельні роботи.

Прямо на березі, наскільки мені відомо, є деклакарія, висить прямо на цьому об’єкті, прямо на заборі. Паспорт. Це Чорновола, по-моєму 94, спортивно-оздоровчий комплекс. Мої ще не виходили, але розписано, що буде проведена перевірка. І на паркані висить паспорт, по-любому ж просто так нічого не вивісили. Якби паспорт був відсутній, то значить, щось не те. А якщо є паспорт, то і питань не виникає по суті, - говорить Ігор Мічуда.   

Проте, якщо здійснити запит у пошуковій системі у мережі, то за адресою Чорновола, 94 значиться будівництво таунхаусів «Приозерна перлина». Цілком ймовірно, що ці об’єкти можуть бути розташованими за одною адресою, проте достеменно це буде відомо тільки після проведеної перевірки ДАБІ.

До слова, іще одну перевірку будівництва інспектори запланували на 1 серпня. Тоді вони виїжджатимуть на  Карнаухова, 47-49, де поруч із 7-м корпусом НУВГ, перед вікнами п’ятиповерхівки, триває будівництво семиповерхового житлового будинку. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень