Рівненське кафе перебудують у багатоповерхівку

Будівельні роботи можуть заважати учням школи, яка розміщена поруч

Вчора, 26 липня 2017 року, на сайті міської ради зареєстровано проект рішення щодо продажу земельної ділянки на вулиці Київська,19. Рівняни добре знають цю адресу, адже тут розташований ресторан «Торнадо».

Зокрема у проекті рішення значиться, що земельну ділянку загальною площею 1562 м2 мають включити до переліку несільськогосподарських земель та провести її експертну грошову оцінку. Пункт №2 цього проекту рішення розповідає, хто буде власником майбутнього будівництва і що майже перед вікнами 12-ої школи може вирости багатоповерхівка.

Продати громадянці України Бабат Людмилі Констянтинівні у власність шляхом викупу земельну ділянку несільськогосподарського призначення (кадастровий № 5610100000:01:030:0234) за адресою м. Рівне, вулиця Київська, 19 загальною площею 1562 кв.м для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (для реконструкції будівлі кафетерію під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями), без права розміщення на ній  гральних автоматів та залів грального бізнесу, як власнику розташованого на даній земельній ділянці об’єкта нерухомого майна (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності №90482219 від 24.06.2017), за умови погодження експертної грошової оцінки цієї ділянки контрольною комісією з продажу земельних ділянок, створеною згідно рішення Рівненської міської ради №74 від 25.07.2002 року (із змінами та доповненнями).

Це рішення ще не ухвалено депутатами міської ради, тож говорити про реальні терміни початку будівництва поки рано.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень