5 жіночих імен, які гарантують власницям ангельське заступництво

Це справжні імена-талісмани

Жіночі імена, які гарантують власницям ангельське заступництво
Жіночі імена, які гарантують власницям ангельське заступництво

Кожне ім'я – це унікальний набір звуків і вібрацій, які протягом усього життя впливають на людину-носія. Саме ім’я наділяє людину особливими рисами характеру. Через це вважається, що є «кращі» та «гірші» імена В останньому випадку йдеться, зокрема, про імена відомих історичних постатей, які наробили лиха або все життя були нещасними…

А є імена-талісмани Вони оберігають власника він нещасть, дають божественне заступництво і добру долю.

Серед жіночих імен це:

Олександра

Жінка з цим ім'ям зазвичай проживає життя справжнього воїна. На її шляху завжди багато перешкод, але вона успішно їх долає, адже її ім'я та янгол-охоронець дарує їй надійний захист.

 Варвара

Ім'я Варвара несе сильну енергетику, яка дозволяє жінці ризикувати і завжди виходити сухою з води. У неї вольовий і спокійний характер, вона успішна й щаслива, а від бід її захищає особистий ангел-хранитель.

 Вікторія

Вікторія — це перемога. Це жіноче ім'я дозволяє своїй власниці отримувати перемогу завжди і всюди. Вона легко виходить заміж за хорошого чоловіка і домагається величезних успіхів у роботі. Навіть якщо в неї щось не виходить, то лише тому, що це не найкращий шлях для Вікторії.

 Маргарита

Це ім'я сильної жінки, войовниці, королеви і лідера. Марго далеко не завжди обирає сім'ю – здебільшого власниці цього імені – кар’єристки. Маргарита – двигун прогресу і Бог допомагає їй змінити світ на краще.

При цьому в душі ця жінка дуже ніжна, але щоб зрозуміти це і прийняти – їй треба надійний чоловік.

 Ніка

Ім'я Ніка — справжній талісман. Як і Вікторія, воно символізує перемогу. При цьому жінка з цим іменем дуже мудра і талановита. Господь наділив її неймовірно сильною інтуїцією, що дозволяє Ніці вгадувати події наперед і приймати найправильніші рішення, аби прийти до кращого варіанту розвитку подій.

Джерело: clutch

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень