Які жіночі імена заважають їхнім власницям створити сім'ю

Кому важко знайти супутника життя

Яка жінка не мріє про красиве весілля і щасливий шлюб? Якщо не кожна, то більшість спить і марить про велике кохання.

Але є такі представниці прекрасної статі, яким важко вийти заміж. Часто це буває через ім’я, інформує Ukr.Media.

Тамара

Жінки з цим ім'ям успішні, але у коханні їм не щастить. Вони погано розкриваються перед чоловіками і постійно ревнують їх.

Їм рідко вдається вийти заміж, але іноді сімейне щастя вони знаходять на схилі років. Втім, їх мало турбує «вінець безшлюбності», у Тамар просто інші цілі.

Інга

Власниці цього імені дуже мінливі натури. Сьогодні у них на думці одне, а завтра — інше. Про таких зазвичай говорять: сім п'ятниць на тижні. Чоловіки рідко вибирають таких панянок для серйозних відносин, усвідомлюючи їх легковажність.

При тому, що в Інги може бути купа залицяльників, пройтися з нею під марш Мендельсона рідко хто наважується.

Людмила

Вольові і сильні з натури, Людмили рідко знаходять собі пару «раз і на все життя». Вони занадто прагнуть до ідеалу, не терплять недоліків в чоловіках і багато скандалять. Істеричний характер може відштовхнути навіть люблячого чоловіка.

А у Людмили будь-яка дріб'язкова сварка часто загрожує обернутися справжньою бурею, якщо носій імені не візьме себе в руки.

Маргарита

Чоловіки часто обходять жінок з цим ім'ям стороною. Адже Маргарити відомі своєю різкістю, дратівливістю і спонтанністю. Маргариті легше зважитися на божевільний вчинок, ніж стати розсудливою і почати вити сімейне гніздо.

Часто стосунки для таких жінок закінчуються гучним розривом. Втім, Маргарита не думає особливо про сім'ю, чоловік для неї - швидше розвага.

Олександра

Притягнути протилежну стать Олександрі допомагає чоловіча енергетика імені. Вони беруть на себе позицію лідера і не викликають у чоловіків бажання створити сім'ю.

Самі ж Олександри й не особливо прагнуть до створення домашнього вогнища.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень