5 слів, які притягують бідність та борги: народні прикмети

Чи часто ви їх вимовляєте?

Сила слова та думки здатна змінити майбутнє та сьогодення. Від того, що і як ми говоримо, залежить дуже багато. Намагайтеся менше говорити певні слова, щоб підвищити свої шанси на успіх у роботі, бізнесі та фінансових справах.

«Бідний»

Не говоріть про себе або про когось із близьких «прибідняюся», «бідненький», «бідний». Це слово справді може зробити вас бідними та неуспішними. Воно притягує проблеми, невдачі та борги, як магніт.

Не говоріть «я бідніший, ніж він». Цим словам можна знайти синонім або заміну. Якщо цього не робити, то вибратись із фінансової ями буде дуже непросто.

«Ні»

Як відомо, для того, щоб щось отримати, необхідно щось віддати. Якщо ви постійно відповідаєте людям відмовою, то не дивно, що Всесвіт робить те саме, затримуючи позитивну енергетику, що допомагає розбагатіти.

Якщо ви змушені відмовити за певними обставинами, то не кажіть «ні». Скажіть щось інше. Наприклад, можна сказати: «Пробач, наступного разу». Якщо часто говорити «ні», можна викликати невдачі на себе та свою сім'ю.

«Хазяїн» та «начальник»

У вас може бути людина, яка дає вам роботу, але не варто називати її начальником чи тим більше «хазяїном». Досить часто люди, які орендують житло, записують в телефоні орендодавця, як «хазяїн». Це дуже погано вплине на ваше самовизначення.

Не ставте нікого вище за себе і себе нижче за когось, щоб не втрачати впевненість і силу духу.

Ви повинні пам'ятати, що все залежить від того, як ви працюєте і що ви робите. Ви робите це собі. Кращі варіанти в різних ситуаціях: «роботодавець», «людина на вищій посаді», «шеф» або навіть ім'я по батькові.

«Повинен»

Дуже популярно, наприклад, говорити в магазині «скільки я вам винен?». На перший погляд, нічого небезпечного в цьому немає, але посил досить дивний. Не варто вганяти себе у борги, адже слова мають особливу силу.

Також не треба говорити «я мушу». Варто замінити це на «мені необхідно».

Нам необхідно допомагати батькам і любити одне одного, любити своїх дітей, але ми не мусимо робити щось для боса, компанії. Якщо перестати це повторювати, можна позбутися боргів, швидше виплатити іпотеку, кредити тощо.

«Лаве», «бабло» та інші аналоги

Гроші - це те, що ви отримуєте за свою працю. Це втілення ваших зусиль, тому у зневажливому забарвленні краще не виражатись. Так ви знецінюєте себе.

Називайте гроші «грошима», «своїм багатством», але не «капустою».

Це корисно для тих, хто старанно працює, залишаючи багато сил на роботі. Це дозволить підняти продуктивність у рази та підвищити доходи. Також якщо ви позбавитеся цих слів у лексиконі, то зможете менше втрачати грошей без причини.

Джерело: osoblyva.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень