5 речей, які не можна позичати навіть найближчим подругам: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Одяг

Мінятися або позичати одяг не можна! Тому що одяг вбирає енергетику – як хорошу, так і погану. А значить, віддаєш футболку – віддаєш частину себе.

Взуття

Найбільше енергії містить у собі взуття. Якщо вже і позичати, то тільки те, що не носила дуже давно. А ось продавати речі нормально – вам платять за це гроші, а значить і переривається зв’язок речей з вами.

Прикраси

Не можна давати поносити і прикраси. Каміння і метали також добре вбирають енергію власника і не люблять його міняти. Тому прикраси після повернення можуть нашкодити своєму господареві.

Гребінець

Прикмети наших предків свідчать про те, що разом з гребінцем інша жінка може насититися вашою енергією, здоров'ям і сексуальністю, а це призведе до того, що володарку гребінця можуть покинути життєві сили, жіноча енергія і здоров'я. Все це приверне в життя жінки негаразди, біди і неприємні події.

Люстерко

Згідно з давніми повір'ями, дзеркало відображає не лише зовнішній вигляд, а й нашу внутрішню енергію.

Якщо ми користуємося дзеркалом, що належить комусь ще, ми можемо не лише бачити своє відображення, а й поєднуватися з енергією цієї людини.

 Це може призвести до негативних наслідків, таких як залучення лиха або навіть втрата особистої енергії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень