Три місця у домі, де категорично не можна вішати дзеркало: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Наші предки вірили, що дзеркало володіє магічними властивостями, і від місця його розташування залежить, добро чи зло воно принесе у дім. Тому здавна люди не вішали дзеркало у трьох місцях.

Навпроти вікон і вхідних дверей

Не можна, щоб дзеркало було розташоване навпроти вхідних дверей та вікон, інакше позитивна енергія вийде з дому. Якщо її випустити, з'являться неприємності, втратите достаток.

У спальні

Наші предки вважали, що спляча людина не повинна відображатися в дзеркалі, адже це веде до виснаження і негативно впливає на сімейні відносини.

Рішення: повісьте дзеркало на внутрішніх дверцятах шафи. Уникнете багато негараздів, і з практичної точки зору це зручно.

 
Навпроти плити

Дзеркало, повішене навпроти плити, буде забирати сили і провокувати швидку стомлюваність. А ось якщо повісити цей предмет інтер'єру навпроти обіднього столу, то він допоможе притягнути достаток і гармонію у будинок. 

Також наші предки вважали, що не можна вішати дзеркала навпроти один одного.

У такому випадку перетинаються добра та зла енергетика, і невідомо, яка з них буде сильніша.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень