Як за допомогою каштанів притягнути у дім гроші: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Каштан - не тільки красиве дерево, воно ще й має сильну енергетику. Вважається, що каштан допомагає людині відновити свої сили після ударів долі чи зустрічі з енергетичним вампіром. 

Згідно із прикметами, плоди каштану забирають негативну енергію. Якщо в домі почастішали скандали та сварки, слід покласти каштани по кутках, щоб він зміг вивести з дому всю нечисть.

Однак зловживати його допомогою не варто, бо вважається, що з часом, крім негативу, каштан починає вбирати й позитивну енергію.

Для того, щоб очистити дім від злих духів, необхідно розкласти у будинку каштани, через 10 днів їх зібрати та викинути подалі від дому. 

Носити каштани з собою як амулет від пристріту і псування дозволено, тільки перед цим їх потрібно очистити від шкірки.

Існують думки про те, що каштан — чудовий грошовий талісман і це правда.

Якщо ви хочете, щоб у вас були гроші, покладіть каштан або в сумку, в якій лежить гаманець, або в скриньку, де в будинку зберігаються гроші.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень