5 психологічних технік, які здатні реально допомогти – кожному

Як хакнути свій мозок

Перевір, чи знаєш ти подібні прийоми:

Якщо вас намагаються образити, не спішіть відповідати – зробіть паузу і запитайте: «З тобою все нормально?», або «У вас все добре?»  

Якщо ви думаєте (підозрюєте), що людина вас обманює, нічого не кажіть – просто підведіть погляд і подивіться цій людині прямо в очі. Дивіться і мовчіть.

Якщо почалася суперечка, не заводьтеся: стиште голос і почніть говорити – спокійно. Це створить у ваших опонентів враження, що ваші аргументи – сильніші.

Гарна постава збільшує впевненість. Розправте плечі і дозвольте своєму тілу займати більше місця. В результаті ви почнете почуватися більш впевнено.

Наші зіниці розширяються, коли ми дивимося на тих, кого любимо. Звертайте увагу – як дивляться на вас і самі – дивіться на людей з любов’ю. Це працює.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень