Як поводитись на першому побаченні, щоб воно не виявилося останнім

Корисні поради

Запізнення — прерогатива жіноча

В ідеалі спізнюватися на побачення, як і на будь-яку зустріч, небажано. Але обставини можуть бути різними. Дама, на відміну від чоловіка, може собі дозволити злегка затриматися.

Однак зловживати цим з боку етикету все ж не варто. Допустима межа запізнення не більше 15 хвилин. У разі виникнення форс-мажорних обставин зателефонуйте і попередьте про те, що ви не зможете бути вчасно.

Квіти - це необов'язковий атрибут

Не варто перейматися, якщо хлопець прийшов на побачення без квітів. Все тому, що все залежить від того, де відбуватиметься побачення. Якщо це прогулянка в парку, квіти будуть зайвими й створять незручності.

У ресторані можна поставити букет у вазу. Якщо чоловік все-таки вирішив подарувати дівчині квіти, то зробити це краще в кінці побачення, щоб жінка відразу ж поставила їх у воду вдома.

Відкладіть мобільний телефон під час побачення

Постійно сидіти в телефоні, відповідаючи на дзвінки або повідомлення - це не повага до іншої людини. Це фактично демонструє неуважне ставлення до партнера.

Тому на час побачення краще вимкнути телефон і присвятити себе цілком і повністю людині, з якою зустрічаєтеся.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень