Ніколи не скандалять і не псують нерви: імена жінок із м'яким характером

Вони зберігають спокій і виваженість у будь-яких ситуаціях

Ганна

Це ім'я наділяє свою володарку жіночністю та добротою. Хоча Ганна не завжди буває спокійною та лагідною, але завжди залишається самовідданою та турботливою натурою. Вона завжди готова допомогти, виявити співчуття, бути вірною та уважною дружиною.

Ксенія

Власниця цього імені відповідальна, акуратна та уважна до деталей. Ксенія вірить у справжнє кохання, романтику та духовний зв'язок. Вона здатна щиро та віддано любити свого партнера. Ксенія любить створювати затишок вдома і є дбайливою господаркою.

Лілія

Лілія вміє використовувати свою жіночність для досягнення своїх цілей. Такий підхід часто чинить сильний вплив на чоловіків, які стають поруч із Лілією справжніми героями. Лілія вміє здаватися вразливішою, ніж є насправді, тому часто віддає чільну роль своєму чоловікові.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень