5 порад, як вибрати вдалу постільну білизну

Часто можна придбати неякісний товар

Постільна білизна – це річ, яка найбільше контактує з нашим тілом. Тому вона має бути виготовлена з якісного матеріалу і не викликати подразнень.

Зараз на прилавках магазинів можна без проблем знайти безліч різних варіантів. Але на що потрібно звертати увагу при виборі білизни?

Розмір

Правильно підібраний розмір – перший крок до покупки відмінної білизни. Якщо неправильно підібрати розмір простирадла чи підковдри, то це буде лише викликати дискомфорт та подразнення.

Матеріал

Популярна бавовна. І не дарма. Все-таки така тканина буде міцнішою, зносостійкою, а також не надто дорогою.

Тканини з бавовни, залежно від технології переплетення волокон, можуть відрізнятися, наприклад, можна звернути увагу на сатин, бязь або батист.

Також хорошими матеріалами вважаються шовк і льон, але треба пам’ятати, що вони відрізняються високою вартістю, а доглядати за ними може бути складно.

Колір

Бажано орієнтуватися на колірну гамму спальні, щоб постільна білизна гармонійно виглядала на загальному тлі.

Краще вибирати спокійні та ніжні відтінки, які не сильно виділятимуться. Перевагу можна віддавати однотонним варіантам, які чудово впишуться в будь-який інтер’єр.

Шви

Потрібно оглянути речі перед покупкою з усіх боків.

Вважається, що якісна білизна має бути прострочена спеціальним подвійним швом. Щодо країв, то вони мають бути заховані, нитки не повинні стирчати в різні боки.

Якщо на тканині є вишивка або волани, то треба перевірити, щоб вони не почали дряпати шкіру.

Якість

Білизна має «дихати», вбирати піт. Природно, такі речі потребують частого прання, отже, краще віддавати перевагу краще щільним матеріалам.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень