Три наймодніші сумки 2024 року (ФОТО)

Сумка з ланцюгами, сумка-відро і модель великих розмірів

Ми писали у листопаді про 6 моделей сумок, яким прогнозували найбільшу популярність у 2024 році. Втім, мода у цей прогноз вносить свої корективи. 

З ланцюгами

Досить мінімалізму. Сумка - це ювелірний виріб. Так вирішили цього сезону деякі дизайнери і прикрасили сумки золотими і срібними ручками-ланцюгами, схожими на намисто. Така модель - найтрендовіша навесні-2024. 

Сумка-відро

Ще один надзвичайно модний аксесуар у 2024 році - сумка-відро. Вона має найрізноманітніші форми. Плетена, схожа на рюкзак для сучасних моряків, на букет з квітами тощо. 

Великого розміру

Тренд на великі сумки, куди поміщається все необхідне, вже підхопили streetstyleмодниці. Їх поєднують з трикотажними сукнями по фігурі, шкіряними костюмами й діловими образами, з повсякденним денімом і водолазками.

За матеріалами vogue.ua

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень