5 іграшок радянських часів, які зараз можна вигідно продати

У вас такі збереглися?

Фото з мережі
Фото з мережі

Раніше старі радянські іграшки викидали на смітник, а тепер колекціонери готові віддати за них тисячі гривень. 

Педальні машини

Машинку, яка не працює і потребує ремонту, продають за 5 500 гривень, а відреставроване авто коштує  10 500 гривень.

Автомобіль працював за механізмом велосипеда. Всередині є дві педалі, які крутять передні колеса. У 80-х роках випустили обмежену кількість таких машинок.

Зменшені копії авто

Колекційні іграшки радянських часів зараз коштують від 100 гривень до 10 000 гривень. Усе залежить від стану іграшки та року випуску.

Якщо машинка з коробкою, її продають дорожче. Подовжений «Москвич 426» гірчичного кольору з жовтим салоном коштує 5 400 гривень, а якщо на авто має ще й номерний знак із заводу, то ціна підніметься вдвічі.

Лялька Ніна

Лялька Ніна із заводу «Кругозор» зараз  коштує понад 3 000 гривень. Іграшку із заводською коробкою, одягом і зачіскою продають за 3 500.

Висота ляльки – 75 сантиметрів. Вона вміє рухати кінцівками, стояти та повертати голову. Колекціонери по-різному оцінюють вартість іграшок, залежно від року випуску і вбрання.

Найдорожчі ляльки в костюмі космонавта – близько 50 000 гривень.

Військова техніка 

У Союзі були популярними іграшки, які складали власноруч. Радянський танк з картону почали випускати в 70-х. Зараз нову саморобку у коробці продають за 6 000 гривень.

Рідкісний набір з 7 металевих литих іграшок військової техніки випускав Запорізький завод «Запоріжжтрансформатор». Колекція не ушкоджена і має в комплекті коробку, тому й коштує аж 14 000 гривень.

Візочки для ляльок 

Раніше такі візочки робили з металу й оздоблювали шкірою, тому вони чудово збереглися. Рожевий візок зараз продають за 14 000 гривень

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень