Іграшки для наймолодших: чим побавити немовля?

Для тих, хто піклується про свою малечу

[media=194251]Від перших днів життя дитини ми починаємо купувати їй іграшки. Вони не лише забавляють немовля і дарують йому гарний настрій.

Іграшки - ефективний інструмент розвитку малюка, завдяки якому дитина знайомиться з навколишнім світом

Замовляємо потрібне на новому сайті «АШАН»
Вибрати іграшку, яка підійде для наймолодшого члена сім’ї - справжня наука. Адже забавка має бути безпечною, відповідати віку дитини. З останнім найскладніше, оскільки від народження до року маля розвивається неймовірними темпами.

Помічником у виборі оптимальних іграшок для дітей будь-якого віку стане інтернет-магазин «АШАН». Новий сайт мережі гіпермаркетів є максимально структурованим і містить повні описи товарів.
Пошук іграшок на відповідній сторінці інтернет-магазину «АШАН» https://auchan.ua/igrushki-dlja-malyshej/ не забере багато часу. Окрім того, асортимент непродовольчих товарів, представлених в онлайн-маркеті мережі, тепер доступний жителям усієї України. Ви просто замовляєте потрібний товар й отримуєте його через «Нову пошту» - у відділенні, поштоматі, у себе вдома.

Топ-10 найпопулярніших забавок 
Пропонуємо список найпопулярніших іграшок відповідно до віку. Ідеться про забавки, що потрібні від самого початку життя малюка, і ті, які знадобляться трохи старшим дітлахам.

Отже, вам доведеться придбати:

  1. Брязкальця. Напевно, найдавніші іграшки у світі, принцип дії яких не змінився — за найменшого дотику вони починають торохкотіти. Звук зацікавлює дитину, вона прагне вивчити незнайомий об’єкт і заспокоюється, якщо плаче.
  2. Пискавки. Зазвичай це гумові вироби, які видають протяжний звук.
  3. Мобіле. Ці пристрої вішають над ліжечком, до них кріплять різноманітні фігурки, брязкальця тощо. Мобіле бувають музичними, зі світловими ефектами.
  4. Нічники. Мають вигляд тваринок, різноманітних істот. Нічники випромінюють м’яке, часом різнобарвне світло.
  5. Ігрові килимки. Є такі вироби й для найменших діточок. Над цими килимками кріплять перехресні дуги, на які вивішують іграшки.
  6. Забавки для купання. З ними водні процедури пройдуть веселіше, особливо, якщо іграшка завідна.
  7. Прорізувачі. Без цих виробів не обійтись, оскільки вони чудово масажують ясна.
  8. Інтерактивні забавки. Це можуть бути дитячі смартфони, музичні клавішно-кнопкові інструменти тощо.
  9. Розвивальні іграшки. Ідеться про кубики, пірамідки, сортери тощо.
  10. Великі м’які іграшки. Загалом, такі предмети дітям до трьох років давати не рекомендують, адже малеча все тягне до рота. Але є величезні моделі, на яких дитина може сидіти, лежати. Такі забавки малюк не сприймає як іграшки, тож куштувати не намагатиметься.                                                                                                                                Вимоги до дитячих товарів 
  • Існує низка вимог до дитячих іграшок. Такі вироби мають бути:
  • яскравими, але не в «кислотній» гамі;
  • без гострих кутів, неприємного запаху тощо;
  • з великих деталей;
  • гіпоалергенними, виготовленими з якісних матеріалів, які легко мити (прати) та сушити.

 

* на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень