5 фраз про гроші, які програмують на бідність: народні прикмети

Слід уникати цих висловів

Езотерики стверджують, що постійними скаргами на брак грошей ми буквально притягуємо до себе злидні. Крім того, гроші ніколи не прийдуть до людини, яка негативно до них ставиться.

5 фраз, які залучають у ваше життя бідність

 

«Мені це не по кишені»

«Мені це не по кишені», «Я не можу собі цього дозволити», «Для мене це занадто дорого» – це фрази, автоматично позбавляють вас фінансового благополуччя.

А все тому, що для Всесвіту – це сигнал про те, що ви зовсім не маєте потреби в придбанні вподобаної речі або послуги. А значить, і давати вам кошти на це не варто.

 

«Високооплачувана робота мені не світить»

Якщо ви постійно думаєте про те, що недостатньо розумні або досвідчені для отримання високооплачуваної роботи, то це говорить про неготовність до появи у вашій долі великих грошей.

Невпевненість в собі і своїх силах – це знак того, що ви вважаєте себе негідними хорошої зарплати. А раз так, то ви її не отримаєте.

 

«Як тільки з'являться гроші, куплю собі те-то і те-то»

Ця фраза свідчить про те, що ви не вмієте правильно розпоряджатися фінансами. Ви прагнете відразу витратити всю суму, яка з'являється. Такий підхід не приведе до багатства, оскільки ви не здатні робити накопичення.

До того ж готовність швидко розлучитися з доходом відштовхує від людини грошову енергію. А це призводить до швидкого зникнення навіть дуже великих грошових сум.

 

«В інших грошей багато, а в мене мало»

Ця фраза є потужною установкою на бідність. Коли ви вимовляєте, то програмуєте себе на постійну нестачу коштів. Фінансове благополуччя настане тільки в тому випадку, якщо ви навчитеся по-іншому мислити й говорити.

«Багато грошей можна тільки вкрасти»

Вимовляючи цю фразу, ви геть позбавляєте себе можливості заробити великі гроші. Вони до вас не прийдуть. Іншими словами, ви прирікаєте себе на одержання тільки тієї суми, якої вистачить лише на задоволення базових потреб.

Джерело: Radymo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень