Які талісмани на робочому столі притягують успіх та гроші: прикмети

4 талісмани, які покращать робочу енергетику

Ці предмети на робочому столі можуть привертати в життя удачу і благополуччя.

Кристали та мінерали

Один зі способів привернути удачу і позитивні вібрації на робочий стіл — розмістити кристали і мінерали. Це можуть бути:

  • аметист;
  • рожевий кварц;
  • цитрин.

Аметист сприяє ясності думки і зосередженню, рожевий кварц створює гармонію і любов, а цитрин приваблює достаток і успіх.

Рослини

Рослини не тільки прикрашають ваш робочий стіл, а й здатні створити приємну атмосферу.

Деякі з них, такі як фікус, плющ і бамбукові пальми, вважаються особливо сприятливими. Вони можуть створити відчуття комфорту і стабільності, а також привернути процвітання й успіх.

Фотографії або предмети, що символізують успіх

Розміщення фотографій людей, які досягли успіху у вашій царині, або предметів, які символізують успіх і досягнення, може надихнути і нагадати про вашу мету.

Це може бути фотографія великого лідера, мудрого вчителя або вашої родини. Такі предмети нагадують вам про можливості та мотивують прагнути більшого.

Червоні деталі

Червоний колір асоціюється з енергією та удачею. Додавання червоних деталей на робочий стіл, як-от олівці, стаканчики, рамки або аксесуари, може привнести додаткову енергію і посилити мотивацію.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень