Скільки «тезок» має Рівне?

В Україні налічується 21 село із назвою Рівне

Село Рівне, у якому проживає майже 900 мешканців є у Любомльському районі сусідньої Волинської області. На Львівщині, у Дрогобицькому районі, також є Рівне. Село було засноване німецькими поселенцями і до 1945 року мало назву Кенігзау

В Одеській області у Березівському районі Одеської області у селі Рівне проживає 270 осіб. Колишня назва — Камзетівка. У Тарутинському районі Одещини такоє є два села із назвою Рівне, у одному проживає 478 рівнян, у іншому - 1500.

Найбільше село у Кропивницькій області називається Рівне.Також у Новомиргородському районі Кропивниччини є Рівне, у якому проживає 130 людей.

На Дніпропетровщині Рівне є у Васильківському районі, там проживає 76 людей та Новомосковському районі.

Півтори тисячі мешканців живе у селі Рівне, що Генічеському районі Херсонської області.

У Запорізькій області є населений пункт Рівне у Гуляйпільському районі (проживає п'ять десятків рівнян), у Мелітопольському районі ( 300 мешканців), у Михайлівському районі (120 мешканців) та у Токмацькому районі (11 мешканців).

На Миколаївщині в Очаківському районі у селі Рівне проживає 900 людей.

Рівне є у Мурованокуриловецькому районі Вінницької області. Населення становить 971 осіб. У Пирятинському районі Полтавщини у селі Рівне мешкає менше сотні людей.

На Донеччині є два села із назвою Рівне: у Покровському районі та у Шахтарському районі.

У Сумській області в Путивльському районі також мешкають 130 рівнян. У Тячівському районі Закарпаття  такоє є село Рівне. На деких картографічних ресурсах воно позначене як Ровное.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Рівне
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень