4 речі на ліжку, які притягують скандали та хвороби: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Згідно з прикметами, не можна пускати у подружнє ліжко гостей, навіть, якщо це дуже близькі друзі. Для них у вас вдома може бути диван чи крісло, але не ваша постіль.

Подружнє ліжко, як і спальня - тільки для двох. Якщо ви покладете когось на своє ліжко, є ризик накликати конфлікти у свою родину, навіть може дійти до подружньої зради.

 

Що не можна класти на ліжко

Голки та шпильки несуть енергетику незлагоди і якщо ці предмети опиняться на вашому ліжку, вони можуть викликати постійні сварки й чвари вдома. Взагалі не варто зберігати голки й шпильки у спальні та не можна шити, сидячи на ліжку.

Не можна класти на ліжко «мертві» квіти. Ще наші предки наголошували на тому, що засушені квіти - це джерело мертвої енергії. Якщо вони опиняться на ліжку, то можуть викликати погіршення самопочуття, або ж і взагалі невиліковні хвороби.

Поганою прикметою вважається дзеркало на ліжку. Здавна дзеркало вважали посередником між світом живих та мертвих. Звідси й прикмета, що не можна вішати дзеркала у спальні, бо це може загрожувати людині недугами.

Залишене дзеркало на ліжку може впливати на ваше самопочуття та успіхи в особистому житті.

Більшість людей, коли хворіють, то часто залишають ліки біля свого ліжка. Але не варто таке робити, бо через ліки на ліжку можна часто хворіти. Медикаменти біля ліжка чи на ньому, на підсвідомому рівні асоціюються із хворобою. Ця звичка може насилати на вас енергію хвороб.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень