5 кімнатних рослин, які «проганяють» із дому гроші: народні прикмети

Ці рослини можуть притягувати у дім бідність

Кімнатні рослини, які, за повір’ями, притягують до будинку бідність. 

Фікус

Народна прикмета свідчить, що рослина приносить як фінансові проблеми, так і негативно впливає на характер чоловіків. Вважається, що фікус викликає чоловічу агресію, яка блокує грошову енергію.

Плющ

Часто плющ називають «енергетичним вампіром» у світі кімнатних квітів. Також ця кімнатна рослина може перекривати грошовий потік, говорить прикмета. 

Монстера

Монстера належить до категорії ліан, які, як вважається, сильно висмоктують позитивну життєву енергію з людей що живуть поруч з ними. Також ця кімнатна рослина здатна «висмоктувати» з вас всі гроші на непотрібні речі.

Папороть

Це рослина з негативною енергетикою, а наші предки взагалі вважали її символом горя та смерті. Також цей вазон притягує постійні проблеми у фінансовому плані: гроші йдуть як пісок крізь пальці.

Дифенбахія 

Нерідко рослину дарують ворогам, щоб викликати у них злидні. Забобонні люди поспішають позбутися квітки або зовсім хитрують, щоб вона не потрапила до житла. 

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень