4 березня - День ангела Юлії: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

4 березня свій День ангела відзначають усі представниці прекрасної статі на ім’я Юлія. Всього в році День ангела Юлії відзначають 12 разів. 

Існує два варіанти походження цього імені: з грецької воно перекладається як «хвиляста», «пухнаста»; з латини – «юльська» або «та, що походить від роду Юліїв».

Для жителів скандинавських країн ім’ям Юлія прийнято називати дітей, народжених у грудні, адже «jul» їхньою мовою означає Різдво.

Привітання із Днем ангела Юлії

***

Юленько, вітаю тебе з іменинами! Хай твоє життя буде сповнене сонця, радощів та приємних моментів, а доля підносить лише хороші сюрпризи! Залишайся такою ж хорошою та чесною людиною, а також не бійся боротись за своє щастя! Твій ангел-охоронець у цьому допоможе!

***

Мила Юленько, в це чудове свято твого Ангела Охоронця щиро тебе вітаю! Бажаю тобі пахощів квітів і аромату любові в житті, неймовірних відчуттів щастя і радості, щирих почуттів і емоцій, світлої дороги до мрій і заповітних бажань. 

***

Прекрасна Юлія, чудова і найкрасивіша дівчина, від щирого серця тебе вітаю з іменинами! Будь найщасливішою в цьому житті, нехай буде повно твоє серце любов'ю, нехай буде безнапасним і світлим твій шлях. Бажаю тобі, хороша, великої радості та процвітання. Щоб удача тобі посміхалася, щоб щастя твоє нікуди від тебе не поділося, щоб серце любов'ю зігрівають, щоб ти завжди прекрасною і чудовою залишалася!

***

Бажаю тобі, люба Юліє, найбільших, творчих успіхів і розвитку твоїх незрівнянних талантів. Завжди будь на висоті, не піддавайся критиці та провокаціям з боку недоброзичливців. Завжди стій на своєму і добивайся всього, про що мріяла. Ти справді гідна тільки найкращого! З іменинами!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: іменини
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень