375 тисяч гривень повисли у повітрі: рівнянам і досі не повернули гроші, переплачені за газ

А національний регулятор оштрафував рівненську компанію

Національний регулятор отримав майже дві сотні скарг 

НКРЕКП оштрафувала «Рівнегаз Збут», адже ті й досі не повернули людям переплату за газ.

 

Тож за численні порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу НКРЕКП наклади штраф на «Рівнегаз збут» у розмірі 188 530 гривень.

Чисельні порушення в роботі «Рівнегаз збуту» виявили за результатами позапланової виїзної перевірки, а також за письмовими зверненнями споживачів.

До НКРЕКП надійшли 192 звернення споживачів щодо повернення переплати  «Рівнегаз Збут». В тому числі 49 споживачам не здійснено повернення коштів (за даними Товариства на загальну суму - 374 641,44 грн), а 7 споживачам здійснено повернення коштів з порушенням встановлених термінів (п’ять робочих днів після отримання заяви споживача).

Крім того, у ході перевірки зафіксовано, що ТОВ «Рівнегаз Збут» по 51 споживачу, які звернулися із заявою про повернення переплати, було недотримано мінімальні стандарти якості при наданні постачальником послуг постачання природного газу щодо повернення переплати вартості природного газу на поточний рахунок побутового споживача, у тому числі повернення переплати попередніми постачальниками.

Також газовики не надали 51 споживачу компенсацію за недотримання мінімальних стандартів якості послуг постачання природного газу.

Зауважимо, що рівняни у досі намагаються отримати переплачені кошти за газ, і в соцмережах нарікають, що номери телефонів не відповідають, а офіс - зачинений. Зокрема говорять про це у Facebook.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень