+ 375 млн грн: на Рівненщину надійшли кошти для компенсації тарифів

Про це повідомив Віталій Коваль

375 млн грн з державного бюджету отримала Рівненщина. Кошти надійшли на рахунки теплопостачальних підприємств громад області для компенсації різниці в тарифах.

- Понад 337 млн грн з цієї суми уже спрямували для Рівненської громади. Пам’ятаю, як під час голосування за залишення тарифів на рівні минулого року, окремі депутати намагалися максимально політизувати це питання. Розповідали, нібито, місто в наступному році не матиме коштів на розвиток.

 

Але Уряд і Президент виконують свої обіцянки, - повідомив голова облдержадміністрації Віталій Коваль.

ТОВ «Рівнетеплоенерго» – уже отримали 337 млн грн, а КП «Квасилівтеплоенерго» - 253 тис. грн. Ці кошти спрямують на погашення заборгованості підприємств теплопостачання за спожитий газ перед НАК «Нафтогаз» України. Крім того, у планах Уряду – направити в 2022 році додатково до місцевих бюджетів 4% податку на доходи фізичних осіб.

Нагадаємо, всього для Рівненської області Уряд передбачив пів мільярда гривень, щоб покрити різницю в тарифах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень