3 червня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 3 червня відзначають чоловіки з іменами Андрій, Єлисей, Кирило, Костянтин, Михайло, Федір, Ярослав, Артем, Тимур, Тимофій та Сергій.

Також цього дня іменини святкують жінки з іменами Альона, Олена та Ілона.

 

Вітання з Днем ангела

***

Ангел небесний оберігає нас на світі. Ангел-охоронець у кожного свій. Він за тебе в цьому житті відповідає, він охороняє і життя, і спокій. Бажаю тобі завжди відчувати його присутність, але не за потребою, а просто як вірного захисника.

kartynka.top

***

Вітаю тебе з іменинами – днем ​​імені твого. Кажуть: “Як корабель назвеш, так він і попливе”. Я бажаю, щоб твоє ім’я допомагало тобі в творчому плаванні та в досягненні цілей, і щоб твій життєвий шлях був довгим і щасливим!

kartynka.top

***

В цей день ти відзначаєш не свій день народження, а день народження свого ангела. Я хочу привітати його з цією датою. Я не знаю, скільки йому століть, але саме сьогодні він найкрасивіший. А тобі я хочу побажати, щоб ви ніколи не розлучалися, щоб твій ангел завжди знаходився за спиною, оберігаючи від усіх бід і напастей. 

***

Не важливо яке сьогодні небо – блакитне або похмуре, дощове або сонячне, головне, що звідти тобі махає твій Ангел і вітає тебе з іменинами. Зі святом! Вір в нього, і він буде завжди з тобою!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень