29 травня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 29 травня відзначають чоловіки з іменами Єфрем, Модест, Олександр, Аркадій, Георгій, Єгор, Лаврентій, Микола, Петро та Федір.

Також сьогодні іменини у жінок з ім'ям Аліна.

 

Вітання з Днем ангела

***

Найщиріші вітання! Бажаю, щоб цей День ангела приніс Вам максимум радості та задоволення. Нехай Ваші дні будуть сповнені світла та оптимізму!

***

Сьогодні твій День ангела. Нехай у тебе на цілий рік виростуть крила, які допоможуть легко впоратися з усіма труднощами. Нехай проблеми обходять тебе. Бажаю щирого та взаємного кохання, успіхів у роботі та хороших доходів!

***

У День твого Ангела хочу побажати, щоб твоє світле, радісне життя було завжди сповнене любов'ю, цікавими подіями, добрими вчинками. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поряд і все у житті складається супер.

***

У День твого ангела я хочу побажати тобі мирного неба над головою, радості у серці та добробуту у всіх починаннях. Нехай твій ангел-охоронець завжди висвітлює твій шлях і оберігає тебе від злих сил. Щасливого свята!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень