28 жовтня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 28 жовтня відзначають чоловіки з іменами Арсен, Георгій, Дмитро, Іван, Кузьма, Максим, Микола, Опанас, Павло, Степан, Терентій. 

Також сьогодні іменини святкують жінки з іменами Ганна, Неоніла, Параска.

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю з Днем ангела! Хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав у всіх справах. Нехай збуваються всі мрії. Бажаю тобі здоров’я, любові, добробуту, удачі, процвітання та успіхів у житті. Зі святом!

***

З іменинами тебе! Щиро вітаю тебе зі світлим святом – Днем ангела. Хочу цього дня побажати тобі, щоб твій ангел-охоронець допомагав тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз. Нехай у твоїй душі ніколи не згасає віра, надія та любов!

***

З іменинами тебе! Нехай твоя душа буде завжди сповнена великого кохання і щастя. Бажаю тобі вірити у краще та ніколи не втрачати оптимізм. Нехай твій янгол-охоронець завжди оберігає та захищає тебе від бід та життєвих негод. 

***

Сьогодні у тебе іменини, тому дозволь тебе привітати з цим святом. Я хочу побажати, щоб твій ангел-охоронець оберігав тебе, направляв на праведний шлях та допомагав творити добро. Бажаю тобі частіше посміхатися та більше позитиву у житті. Нехай поруч з тобою завжди будуть вірні та надійні друзі. Зі святом тебе!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень