28 серпня - День ангела Ганни: Вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

28 серпня за новим церковним календарем (10 вересня за старим) - день пам'яті святої Анни Пророчиці

Ім'я Ганна або Анна - одне з найпопулярніших імен світу. У перекладі з івриту Анна означає «милосердна», «миловидна», «благодійниця».

 

Вітання з Днем ангела Ганни

***

Анно, вітаю тебе з іменинами. Нехай твій Ангел-охоронець оберігає тебе, береже від печалі та бід. Нехай у житті буде все так, як ти захочеш. Досягай своїх цілей завжди!

***

Вітаю тебе з днем Ангела, Ганно! Бажаю, аби посмішка ніколи не покидала тебе і твоє янголятко завжди було поруч.

***

Вітаю тебе з Днем Ангела, Анно! Нехай твій ангел-охоронець завжди направляє тебе на шляху до щастя, а його крила приховують від усіх труднощів. Бажаю, щоб тобі супроводжували лише світлі емоції та незабутні миті радості.

***

У цей день твій ангелик святкує свій день народження. Тому я бажаю, щоб він завжди був поруч з тобою, Аню, і добре виконував свої обов’язки!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень