26 листопада: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

26 листопада відзначають свої іменини чоловіки з ім'ям Георгій, Юрій, Іван, Ілля, Микола, Назар, Афанасій, Василь, Михайло, Юліан.

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 

Вітання з Днем ангела

***

В цей радісний для нас день саме ти є іменинником! Щиро вітаю і хочу побажати ніколи не сумніватися у своїх силах і впевнено крокувати до своїх мрій, завжди любити й бути коханим, сподіватися на краще та успішно підкорювати нові вершини, отримувати від життя задоволення і щиру радість.

***

Вітаю тебе з Днем Ангела! Прийми вітання від щирого серця. Бажаю тобі яскравого світла на життєвому шляху і підтримки рідних людей, доброго здоров'я і добробуту, цілеспрямованості до своїх бажань і переможних підсумків великих справ, відмінного настрою і великої поваги.

***

Вітаємо з Днем Ангела! Сьогодні свято твоєї душі, твій день, вітаю тебе. Побажаю великих успіхів на шляху до великих цілей і заповітних бажань, бажаю невтомних сил і бадьорості духу, нескінченної енергії та натхнення, міцного кохання і приємних щасливих моментів.

***

Твій ангел-хранитель оберігає тебе з висоти небес! Вітаю і бажаю удачі в усіх сферах життя. Нехай кожен твій друг, тільки почувши твоє ім'я, пишається знайомством з тобою. Нехай поруч завжди будуть надійні люди, а в роботі й житті у тебе будуть лише успішні дні, тижні та місяці. Зі святом!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень