26 грудня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела 26 грудня відзначають чоловіки з іменами Василь, Григорій, Давид, Дмитро, Йосип, Ісаакій, Костянтин, Леонід, Михайло, Микола, Олександр, Юхим.

Також сьогодні іменини святкують жінки з ім'ям Анфіса та Марія.

Вітання з Днем ангела

***

Дозволь від душі тебе привітати і побажати, щоб у твоєму житті були тільки світлі смуги. Нехай твоє серце ніколи не знає печалі і розчарувань, а навпаки - співає і радіє від любові кожен день. І нехай Всесвіт подарує тобі здійснення найсвітліших надій і заповітних бажань!

***

Вітаю з Днем ангела! Твій небесний опікун подарував тобі безліч якостей: доброта, повага до інших, щирість і чесність. Бажаю тобі не розгубити цей цінний набір подарунків і пишається тим ім'ям, що дарували тобі твої батьки. Вітаю зі святом!

***

Вітаю тебе з іменинами! В День Ангела бажаю тобі, щоб ти завжди залишалася на висоті. Нехай кожен твій новий день буде кращим за попередній! Не переставай мріяти, і твої бажання обов'язково збудуться.

***

Вітаю з твоїми іменинами! Нехай твоє ім’я прославиться на весь світ, а ти будеш щасливою, здоровою людиною. Нехай ангел щодня тебе береже від помилок бід та негараздів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень