26 березня - День ангела Лариси: вітання та листівки (ФОТО)

Іменини у Лариси бувають лише раз на рік

26 березня за новим ерковним календарем відзначають день ангела Лариси, покровителькою яких є мучениця Лариса Готфська, яка загинула за свою віру.

Це ім’я має грецьке походження та перекладається як «чайка».

 

Вітання з Днем ангела Лариси

***

Зі святом, Ларисо! Хочу побажати, щоб всі добрі і теплі слова, які ти отримала сьогодні, обов'язково збулися і якомога швидше. Будь завжди щаслива, незалежна і живи з великою любов'ю в серці!

***

Ларисо, вітаю зі святом! Бажаю тобі бути щасливою і коханою, бажаною і чудовою. Нехай всі твої мрії здійсняться. Живи яскравим, насиченим життям, щоб кожна мить була неповторною і чудовою!

***

Ларисо, вітаю зі святом! Нехай цей день буде розфарбований яскравими фарбами. Любові близьких людей, тепла і затишку в домі, гармонії в душі. Нехай враження від подій, що відбуваються будуть незабутніми і чудовими!

***

З Днем ангела, Ларисо! Від чистого серця хочу привітати тебе цього дня і побажати щасливої та доброї дороги життя, без перешкод і невдач. Бажаю блискучих успіхів у будь-яких справах і бадьорого здоров'я. Зичу тобі щирої радості душі і величезної удачі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень