25 травня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 25 травня відзначають чоловіки з іменами Антон, Герман, Денис, Іван, Петро, Семен, Теодор, Федір, Пилип, Ян. 

Також сьогодні іменини святкують жінки з ім'ям Євдокія.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю з Днем ангела! Бажаю тобі здійснення всіх мрій та досягнення всіх цілей. Нехай ангел-охоронець подарує тобі мудрість, силу та удачу на твоєму життєвому шляху. Нехай кожен день приносить тобі радість та щастя!

***

Зі святом! Бажаю тобі яскравих та радісних моментів у цей особливий день. Нехай твій ангел-охоронець охороняє тебе і веде шляхом успіху. Щастя, здоров'я та добробуту тобі в житті!

***

З Днем ангела! Бажаю тобі яскравих емоцій, натхнення та нових можливостей. Нехай ангел-охоронець завжди дарує тобі свою ніжну турботу, а кожен новий день приносить із собою щастя та виконання бажань. Зі святом!

***

З Днем ангела! Нехай цей день буде сповнений радістю та теплом. Бажаю тобі мирного неба над головою, щасливих моментів із близькими та вірними друзями на життєвому шляху. Нехай ангел-охоронець завжди охороняє та захищає тебе. Вітаю тебе зі святом!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень