24-річному «СБУшнику», який напав на лікаря Генсіцького у ЦМЛ Рівного, світить 5 років обмеження волі (ВІДЕО)

Після цього нападу лікар-травматолог звільнився

У ніч проти суботи, 28 серпня, у приймальному відділенні міської лікарні Рівного п'яний молодик напав на чергового травматолога Олександра Генсіцького

У результаті проведених першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що 24-річного чоловіка доставили до приймального відділення Рівненської центральної міської лікарні з раною передпліччя і запахом алкоголю.

Разом зі своєю знайомою він почав поводитися неадекватно, нецензурно лаятися на адресу медперсоналу.

Надалі між 45-річним медиком та «відвідувачами» виник конфлікт і штовханина, під час якої 24-річний зловмисник дістав із кишені газовий балончик і розпилив в обличчя лікарю сльозогінний газ.

Потерпілий унаслідок вчинених протиправних дій отримав хімічні опіки. 

Досудове розслідування триває. Підозрюваний свою вину визнає і співпрацює зі слідством. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді штрафу від 17-ти до 34-х тисяч гривень або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень