24 липня - День ангела Ольги: вітання та листівки (ФОТО)

Вітайте іменинниць!

24 липня вшановують рівноапостольну княгиню Ольгу.

Ім’я Ольга означає “свята” і має скандинавське походження, від імені Хельга.

Іменини Ольги відзначають кілька разів у році. При цьому вважається, що головні іменини Ольги відзначаються 24 липня. Також іменини Ольги святкують 10 лютого, 6 і 14 березня, а також 17 липня і 23 листопада.

Вітання з Днем ангела Ольги

***

Нехай життя, мов пісня,
Лине у любові,
Щасливі дні,
Нехай дарує доля,
Хай ангел-хоронитель дасть,
Наснагу й сильну волю,
З днем ангела вітаєм нині щиро, Олю!

***

Сьогодні у тебе День Ангела. Приймай мої поздоровлення. Я бажаю тобі міцного здоров’я, багато сил і енергії, море фінансів і океан фінансового благополуччя. Нехай твоє життя буде казковим. Нехай у тебе завжди буде багато вражень. Я бажаю тобі не сидіти на місці, багато подорожувати, знайомитися з новими людьми і розкривати нові грані нашого життя!

***

Ти носиш ім'я великої княгині, ти — найвідважніша жінка, яка вміє створювати і берегти домашнє вогнище. Я від всього серця вітаю тебе з твоїм святом, бажаю тобі кохання і жіночого щастя, нехай вони супроводжують тебе все твоє життя.

привітання.com.ua

***

Люба Олю, вітаю тебе з твоїм святом – Днем Ангела. Хочу побажати тобі ясного неба та яскравого сонечка, попутного вітру й іноді — теплих крапель дощу. Залишайся такою ж доброю і милою, гарною і коханою, бажаною і щасливою, радісною і чарівною.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень