22 січня - День ангела Тимофія: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

Тимофій – з давньогрецької утворено від імені Тимотеос і означає “шанує Бога”, “богобоязливий”. 

Вітання з Днем ангела Тимофія

***

Тимофій з днем ангела! У цей день я хочу тобі нагадати про твого ангела, який слідує за тобою у всіх твоїх справах. Вір в його силу, звертайся до нього в скрутну хвилину і ти завжди будеш почувати його підтримку та захист!

***

З Днем ангела, Тимофію! Твій небесний опікун подарував тобі безліч хороших якостей. Бажаю тобі не розгубити цей цінний набір ангельських подарунків по життю та пишатися тим ім’ям, яке подарували тобі твої батьки.

***

Вітаю вас Тимофію з днем ​​вашого янгола! Нехай Господь благословить вас та ваш будинок, збереже від падіння і освітить життєвий шлях. Нехай подарує багато щасливих моментів, а також спокутує в благодаті.

***

Благ тобі, Тимофію, земних і багато щастя. Хай береже Всевишній від негоди! У День ангела – здоров’я аж на століття. Нехай відступить темрява і буде світло!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень