22 червня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 22 червня відзначають чоловіки з іменами Кирило, Олександр та Олексій.

Також сьогодні святкують іменини жінки з іменами Марія та Марта.

 

Вітання з Днем ангела

***

У День твого Ангела хочу побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було сповнене любов'ю до ближніх, щастя, добробут. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поряд і все у житті складається вдало.

***

Від душі вітаю тебе з Днем ангела і бажаю яскравих зірок на небі, що показують тобі шлях до мрій, доброї вдачі та чудових ідей, щирої любові, що зігріває твоє серце, великих надій та яскравих моментів щастя.

***

Вітаю тебе з Днем Ангела! Прийми вітання від щирого серця. Бажаю тобі яскравого світла на життєвому шляху і підтримки рідних людей, доброго здоров'я і добробуту, цілеспрямованості до своїх бажань і переможних підсумків великих справ, відмінного настрою і велику повагу.

***

Нехай кожна мить приносить сотні шансів зробити життя ще яскравішим і щасливішим! Нехай будь-яка хвилина дарує тільки удачу та море позитиву! Будь сильним і духом, і тілом. Бажаю міцного здоров’я та добробуту у всьому!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень