«200 грамів кагору»: священика УПЦ МП з Рівненщини виявили у машині п'яним

Суд закрив справу

У вересні цього року поліція склала на священника з Полісся адмінпротокол за п'яне водіння. Чоловік не заперечував, що випив 200 грамів кагору, але вини своєї не визнав – мовляв, лише сидів у машині, а не керував нею. Відео з камер поліцейських це підтвердило, тож суд закрив справу. Про це йдеться у постанові Зарічненського райсуду.

Фігурант цієї справи – священник, повідомляє Zaxid.net.

За інформацією ЗМІ, він очолює релігійну громаду Свято-Георгіївської парафії УПЦ МП в селі Сварицевичі Дубровицької громади.

Увечері, 19 вересня до машини, що стояла на узбіччі, підійшли військові, а згодом – поліція. Чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння, такі як порушення мови та координації, поліцейські помітили запах алкоголю. 

На суді священник себе винним не визнав, мовляв, не був за кермом, лише стояв на узбіччі, бо закінчилось пальне. 

- Він сидів у транспортному засобі, мав намір залити пального з каністри, двигун в автомобілі не працював, фари були вимкнені. Через деякий час до нього підійшли військові, а потім під'їхали працівники поліції. Огляд на стан алкогольного сп'яніння проходити відмовився, оскільки під час керування працівниками поліції не зупинявся. Факту вживання спиртного не заперечував, випив 200 грам кагору, – йдеться у протоколі.

Справу закрили, адже на камерах не було видно, щоб чоловік їхав за кермом. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень