2 березня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела 2 березня відзначають чоловіки з іменами Арсен, Василь, Богдан, Йосип, Микола, Федот. 

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 
Вітання з Днем ангела

***

З Днем ангела! Завжди пам’ятай: за плечима у тебе янгол-охоронець, рукою незримо направляє, і за тобою стежить завжди. Нехай день янгола нагадає про цей зв’язок. Нехай буде обережним та сильним твій янгол!

***
Вітаю з днем ​​ангела! Бажаю прекрасного життя, і нехай на кожному повороті завжди зустрічаються чудові люди. Бажаю міцного здоров’я і масу приводів для радості! Нехай кожен ранок починається з посмішки, а кожен день буде щасливим і сонячним.

***

Сьогодні день твого Ангела-Охоронця. Я тебе вітаю та хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різних бід і напастей, щоб направляв тебе на вірний шлях, не давав тобі сумувати та відганяв від тебе похмурі думки. Частіше усміхайся, адже тоді твій Ангел світиться від щастя, а це світло відбивається у тебе в очах!

***

Нехай в день твого святого ангел додасть сил і віри, нехай перемоги будуть на кожному кроці, досягай поставлених цілей без коливання. З Днем ангела тебе, прийми вітання!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень