Чоловіка, який у Рівному хотів збути понад 10 тисяч ФАЛЬШИВИХ євро, залишили за ґратами

Апеляційний суд продовжив рівнянину строк тримання під вартою

33-річного рівнянина підозрюють у виготовлення, зберігання та збут підроблених грошей.

Досудове слідство встановило, що підозрюваний торік у приміщенні супермаркету «Літа», що знаходиться на вулиці Макарова, 32, шляхом обміну на національну валюту України, збув для касира обмінного пункту ТОВ «Левкапітал» дві купюри у загальній сумі 400 Євро.

Після чого, 19 січня 2019 року, в приміщенні зали клубу «Спортлото», що знаходиться по вул. Чорновола, 60, чоловік
повторно збув для адміністратора вказаного закладу три купюри у загальній сумі 600 Євро.

Ще через 10 днів у приміщенні універмагу, що знаходиться на вул. Київській, 3, в м. Корець Рівненської області, повторно збув, для касира обмінного пункту ТОВ «Октава Фінанас» одну купюру номіналом 200 Євро.

За місцем свого проживання на вулиці Гурія Бухала, 2, кв.61 в м. Рівне, підозрюваний зберігав з метою збуту сорок сім купюр номіналом по 200 Євро, у загальній сумі 9400 Євро – з ознаками підробки.

8 травня Рівненський міський суд ухвалив застосувати стосовно громадянина запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з визначенням розміру застави в сумі 115260 грн.

Постановою від 1 липня 2019 року строк досудового розслідування у цьому кримінальному провадженні продовжено до 7 серпня 2019 року. Ухвалу місцевого суду в апеляційному порядку оскаржив захисник підозрюваного.

В апеляційній скарзі він зазначав, що стороною обвинувачення, на його думку, не надано достатніх доказів, які б підтверджували існування ризиків, у зв’язку з цим просив застосувати до його підзахисного більш м’який запобіжний захід.

Рівненський апеляційний суд у складі колегії судової палати з розгляду кримінальних справ, заслухавши думку сторін, ухвалу Рівненського міського суду залишив без змін, апеляційну скаргу захисника підозрюваного — без задоволення.

Повідомляє Володимир Іващук, суддя-спікер Рівненського апеляційного суду

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень