19 лютого - День ангела Богдана: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

Ім’я має слов’янське походження й означає Богом даний. Наші предки вірили, що Богдан наділений неймовірною силою, а також мужністю і красою.

Вітання з Днем ангела Богдана

***

Наш іменинник даний Богами. Улюблений син, надійний друг, відповідальний працівник і вірний чоловік. Все, чого можна бажати, ти домігся. А бажаю я тобі та родині твоїй головного скарбу – здоров'я! Ну і, звичайно, нехай позитивний настрій не покидає тебе!

***

Дорогий Богдане, сердечно вітаю і бажаю, щоб Бог завжди був з тобою, щоб ангел твій відводив від тебе будь-які біди. Будь щасливий, Бодя, коханий та успішний. Бажаю такого дивовижного і різноманітного життя, як безмежний і унікальний світ таємничого океану.

***

Дорогий Богдане. Вітаю з Днем ангела! У це свято бажаю тобі завжди знаходити сили, щоб протягнути руку допомоги нужденним і частіше зустрічати на життєвому шляху таких же добрих і чуйних людей, як ти. Нехай в твоїй душі панує гармонія та любов!

***

Від щирого серця вітаю з Днем Ангела Богдана. В цей щасливий і радісний день хочу побажати тобі великого успіху на твоєму шляху, великого везіння і благополуччя. Нехай всі цілі будуть досягнуті, нехай друзі тобі будуть вірні й віддані, нехай любов твоя буде взаємною і вічною. Нехай твій ангел охоронець кожну секунду піклується про тебе і вберігає від всього лихого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень