19 липня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 19 липня святкують чоловіки з іменами Анатолій, Антон, Архип, Валентин, Віктор, Гліб, Інокентій, Лук'ян та Федір.

Також сьогодні іменини святкують жінки з іменами Марта, Уляна та Юліана.

 

Вітання з Днем ангела

***

З Днем ангела! Нехай небо оберігає тебе кожну хвилину тебе, щоб там, зверху, доглядали і дбали, кожен твій крок направляли в щастя і успіх. Бажаю завжди залишатися вірним своєму слову і впевненим у своїх силах.

***

Нехай в небі для тебе світить сонце, щоб ти йшов по життєвій дорозі вперед. Ніколи не зустрічай бід і труднощів, а перепони долай так, немов вони не доставляють тобі складнощів. З Днем ангела!

***

У день Ангела я бажаю неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок, щирих друзів! А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

***

З Днем ангела вітаю тебе! Нехай задумане вдається, а загадане – збувається. Нехай невдачі тримаються від тебе так далеко, як це тільки можливо, а радості весь час будуть на відстані витягнутої руки!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень