19 березня - День ангела Дарини: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

19 березня за новим церковним календарем - день пам'яті мучениці Дарії Римської.

Ім'я Дарина не має єдиної версії походження. Одні дослідники вважають, що це слово перське, а інші вчені впевнені, що це слов'янське слово.

У перекладі з давньоперсидского — «переможниця», «сильна», «потужна».

Слов’янське — від імені Дарина і Дарена і означає подарунок, дар.

Давньогрецьке — від правителя Даріос, що означає переможниця, повелителька.

Вітання з Днем ангела Дарини

***

Мила Дарино! Сьогодні ми святкуємо твої іменини. Бажаємо душевного тепла, благополуччя та удачі. Нехай твої очі завжди сяють світлом щастя і любові! З днем ангела!

***

Мила Дарино! В твої іменини бажаю тобі душевного комфорту і спокою при будь-яких обставин. Бажаю знайти своє джерело позитиву і отримувати задоволення від будь приємній дрібниці в житті. Хай щастя поселиться всередині і гріє тебе саму і всіх оточуючих!

***

Дорога Дарино! Вітаю тебе з днем ангела! Бажаю легкості у всіх починаннях. Не живи минулим, дивись тільки вперед. Завжди вір у себе і свої сили. Нехай темні хмари ніколи не закривають собою ясне небо твого щастя!

***

Прийми вітання з Днем Дарини! Нехай жодні перепони на твоєму шляху не завадять досягти твоїх мрій. Бажаю усіху, здоров'я, щасливих моментів та кохання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень