Театр ляльок запрошує на прем`єру

Рівненський ляльковий театр відкриває новий сезон

Прем’єру вистави для сімейного перегляду «Маленька фея» покажуть рівненським глядачам 18 вересня. Нова постановка розрахована на діток від 7 років. Цим прем’єрним показом розпочнеться відкриття нового театрального сезону у Рівненському театрі ляльок. Герої вистави «Маленька фея» вчать глядачів саможертовність заради інших, - кажуть автори вистави. 

- Казка розповідає про карлика Тьху-ти, який не любить роботящих людей і прагне зробити їх ледачими та безвольними. Його сила зростає, коли людина сердиться. Саме через це у його полон потрапила і Маленька Фея. Однак на її порятунок відправився працелюбний дроворуб Горан. Та от чи вдасться йому перемогти лиходія і його помічницю Бабку Сороку?

Також 18 вересня відбудеться показ інтерактивної вистави «Бармалей» для діток з 3 років. Вона розпочнеться о 13:00.

Актори цього дня проведуть для діток традиційні ігрові програми.

 

 

 

*При використанні матеріалів посилання на джерело є обов'язковим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРЕС-РЕЛІЗ

 

Запрошуємо на прем’єру вистави для сімейного перегляду «Маленька фея». Її покажуть рівненським глядачам 18 вересня. Нова постановка розрахована на діток від 7 років. Цим прем’єрним показом розпочнеться відкриття нового театрального сезону у Рівненському театрі ляльок.

 

Герої вистави «Маленька фея» вчать глядачів саможертовність заради інших. Казка розповідає про карлика Тьху-ти, який не любить роботящих людей і прагне зробити їх ледачими та безвольними. Його сила зростає, коли людина сердиться. Саме через це у його полон потрапила і Маленька Фея. Однак на її порятунок відправився працелюбний дроворуб Горан. Та от чи вдасться йому перемогти лиходія і його помічницю Бабку Сороку?

 

Також 18 вересня відбудеться показ інтерактивної вистави «Бармалей» для діток з 3 років. Вона розпочнеться о 13:00.

 

Актори цього дня проведуть для діток традиційні ігрові програми.

 

*При використанні матеріалів посилання на джерело є обов'язковим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень