17 січня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела 17 січня відзначають чоловіки з іменами Антон, Георгій, Іван, Віктор, Савелій, Павло та Феодосій.

Сьогодні іменини також святкують жінки з ім'ям Антоніна.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаємо з днем ангела чудову людину, яка вміє зачарувати своєю посмішкою, поділитися хорошим настроєм і допомогти в будь-якій ситуації! Дорогий імениннику, нехай доля завжди буде прихильною до тебе. Бажаємо завжди знаходити радість, задоволення і смак до життя. Нехай воно завжди буде наповнене успіхом, перемогами і добром!

***

Нехай здоров'я буде міцним і ніколи не зриває твої плани. Нехай робота буде до душі і не наводить на тебе тугу. Нехай зустрічі з друзями будуть радісними і дарують лише позитивні емоції, а любов буде тільки справжньою і не приносить розчарування! З днем ангела!

***

З днем ангела! Нехай твій янгол-охоронець ні на секунду тебе не залишає, відводить усі хмари, допомагає, коли ти будеш його сильно потребувати та ніколи не підводить!

***

З днем ангела! Нехай твій крилатий захисник вбереже тебе від негоди, непотрібної печалі, дурних ідей, поганих людей, злих днів. Нехай в твоєму житті завжди править щастя і любов та нехай твій шлях буде усіяний зірками удачі та надії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень